Тренерка українських фігуристів розповіла, як російські журналісти оббрехали нашу збірну

16:38 05.02.2022

Російський канал «Матч ТВ», який глушив пісеньку про Путіна під час матчу Україна – Росія в півфіналі чемпіонату Європи з футзалу, виявилося, не тільки дає дозовану інформацію, а й розповсюджує фейки. Про те, що українські фігуристи давали інтерв’ю російською мовою – брехня.

Про це заявила тренер пари Софії Голіченко та Артема Даренського Лілія Батутіна.

Наставниця зазначила, що під час інтерв’ю нахабно вліз російський журналіст, який запитав, чи спілкуються вони з атлетами Олімпійського комітету Росії.

«Хлопці відповіли: «Ми намагаємося не спілкуватися зараз ні з якими командами у зв’язку з загостренням ситуації з коронавірусом». Це все що потрібно знати про підлість російських ЗМІ. Нудно, гидко. Як можна так з дітьми? Які ж мр*зі. Фу. Говнюки…» – написала Батутіна у себе у Facebook.

Нагадаємо, український фігурист Іван Шмуратко відмовився відповідати на запитання журналістів російською мовою на Олімпійських іграх – 2022.

Нагадаємо, що міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт заявив, що з українцями обговорювали поведінку у разі провокацій з боку спортсменів з Росії.

 

Останні новини