“Треба бути зосередженою на мені”. Легендарний “Льоня-Космос” шукає помічницю, платня – $4 тисячі

Автор: Тетяна Сененко
14:02 20.04.2021

Колишній мер Києва Леонід Черновецький оголосив про цікаву вакансію. Він шукає для себе помічницю, в обов'язки якої входитиме догляд за ексчиновником. Відео щодо пропозиції роботи колишній мер столиці опублікував на своїй сторінці у фейсбуці. Однак воно доступне лише для мешканців його регіону, тобто Ізраїлю.

Про це повідомляє «Обозреватель».

Для початку він розповів, що йому майже 70 років, він живе один із маленькою собачкою. Черновецький пообіцяв зарплату в чотири тисячі доларів на місяць. Він зазначив, що йому підійдуть лише громадянки Ізраїлю або ті, хто мають право на роботу в цій країні.

«Мені конче потрібна гідна людина, яка б про мене дбала без будь-яких претензій на її особисту свободу. Я не шукаю коханок, ніяких дивацтв ніхто від мене не дочекається», – сказав ексмер столиці.

За словами Черновецького, його помічниця повинна виконувати ті обов’язки, які «робить дружина в домі», і не боятися будь-якої роботи в його двоповерховому пентхаусі. Зокрема, потрібно займатися приготуванням їжі і прибиранням, покупками, вести облік усіх його справ.

Майбутня претендентка має вміти готувати рибу і каші. 

«Ніяких дітей, ніяких літніх родичів, за якими треба доглядати, треба бути зосередженим на мені. Кому віддаю перевагу: іврит – обов’язково, знання англійської… мати хорошу пам’ять і доброзичливу зовнішність», – такі вимоги до кандидата озвучив Черновецький.

Він додав, що шукає помічницю віком від 30 до 50 років, у якої є права на керування авто. Перед зустріччю з кандидаткою колишній глава Києва хоче познайомитися з нею у Facebook.

Нагадаємо,Леонід Черновецький, або просто Льоня-Космос закарбувався у пам’яті низкою дивакуватих ініціатив. Наприклад, наказом закріпити за кожним київським чиновником тварину з київського зоопарку, від себе особисто пообіцявши вітати кожного чотирилапого з усіма святами.

Пізніше обіцяв відправитися зі своїм улюбленим котом Яшею на Марс.

Після низки подібних заяв слідча комісія Верховної Ради звернулася до Міністерства охорони здоров’я з проханням провести психіатричну експертизу міського голови, втім, Черновецький від обстеження відмовився. Нині проживає у Грузії.

Його змінив на посту кадровий співробітник КДБ Олександр Попов, який був відсторонений від посади у 2013 році за звинуваченням у причетності до силового розгону та побиття мітингувальників Євромайдану.

Останні новини