ТОП-3 новини вікенду: як кияни випрошували опалення, небезпечні події з дітьми на дахах та пошук кота, якого бив об асфальт чоловік

Автор: Оксана Тупальська
11:17 16.10.2023

Жителі столиці, засмучені різким похолоданням почали бити на сполох та вимагати підключення до тепла. Чи вдалося досягти бажаного та про інші новини вихідних у короткій добірці «Великого Києва».

У вихідні соцмережами активно поширювали петицію, де просять київську владу не відкладати з підключенням до тепла – бо осінь надворі.

У ДТЕК вже навіть почали звітувати, які обєми підготовчих робіт встигли провести в різних районах Києва. Запевняють, що система працюватиме навіть екологічніше – бо замінили на більш сучасне допоміжне обладнання. А коли саме почнуть гріти хати – стало відомо уже в понеділок вранці.

12-річна дівчинка впала з 22 поверху на Мінському масиві. Це чергова загибель дитини під час дії воєнного стану внаслідок падіння з висоти.

Іншу групу неповнолітніх знімали з даху рятувальники – двоє хлопців залізли на дах п’ятиповерхівки. Їх успішно повернули на землю фахівці ДСНС столиці.

На Березняках розшукують котика, який постраждав від жорстокого поводження. Перехожі вчасно побачили та врятували тварині життя, коли невідомий вдаряв котом по асфальту. Зловмисника затримали, проте кіт втік. Тепер його шукають, щоб надати допомогу.

Нагадаємо, на минулому тижні  місто вже почало підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи та садки. Тим часом, Центр порятунку диких тварин пропонує взяти під опіку на зиму лева або єнота – усе, що потрібно, це час від часу донатити на його харчі та ліки. 

Останні новини