Тітушки, напади на журналістів та прапор ДНР – що зараз відбувається на “Столичному”

17:07 03.06.2021

В'їзд на Столичний ринок перекритий грузовою технікою, спецпризначенцями та поліцією. Відомо, що зараз там відбувається корпоративний конфлікт.

Як передає кореспондент “Великого Києва”, всередині забарикадувались представники народного депутата Юрія Іванющенко. Назовні – представники забудовниці Владислави Молчанової. 

Під час зйомки подій на оператора напали, а кореспондента почали штовхати та звинувачувати в провокаціях. Поліція ніяк не відреагувала на заяви про перешкоджання журналістській діяльності, а також погрожували оператору перцевим балончиком.

Відомо, що зі сторони осіб, які захопили ринок, є помічник народного депутата. Журналістам та поліції представитись він відмовився. 

Як передає наш кореспондент, особи, що намагаються захопити ринок заявили: зранку тут начебто було помічено прапор ДНР в вікнах адміністративного корпусу. Саме тому вони тут і зібрались. 

Нагадаємо, у Київській області на ринку “Столичний” стався конфлікт на тлі суперечок за право власності. Під час з’ясування відносин учасники розбірок застосували димові пакети та петарди.

Попередній конфлікт на “Столичному” стався в травні. Тоді там було чути вибухи

    Останні новини