Світло Києва: ITW Systems – лідер зі створення освітлення, ефективного для людини та безпечного для довкілля

Автор: Оксана Тупальська
14:57 25.04

Виробник світлодіодного освітлення, американо-українська група компаній ITW Systems реалізував успішні проекти у столиці, що створюють комфорт у парках та скверах, безпеку на автошляхах, затишок у будівлях. Серед вдалих кейсів в Києві – освітлення бульвару Лесі Українки, Набережного шосе та вулиці Євгена Сверстюка, а ще реалізація сучасних енергоощадних проектів від дитсадка до гіпермаркетів.

Інноваційні рішення ITW Systems створюють ефективне освітлення, інтегроване в сучасні засоби контролю. Переваги проектів від українського виробника – це наявність розумної системи освітлення, що дозволяє дистанційно керувати групами і окремими світильниками, регулювати рівень освітленості, бачити несанкціоновані підключення, здійснювати віддалені нагляд та управління.

Завдяки техніці можна контролювати освітлення вулиці під кожним світильником окремо та не підсвічувати надмірно, де немає такої потреби, і навпаки – показати та підкреслити красу тих об’єктів, які є надзвичайно привабливими для киян та гостей столиці.

В межах міста обладнання ITW Systems дозволяє бачити стан кожного світильника на лінії, а також на що витрачається кожен кіловат електроенергії. Зекономлені на освітленні кошти дозволять згодом інвестувати в нові енергоефективні заходи та покращувати якість життя киян.

Підсвітка на вході та всередині маркету
2 в 1 – естетика та яскравість відтінків товару на полицях

У торгових центрах гарне освітлення стимулює продажі – бо ITW Systems працюють індивідуально з кожним клієнтом та створюють за потребою – рівномірну яскравість в усьому магазині, акценти на полиці з товаром, встановлюють ліхтарі на великій висоті у гіпермаркетах таким чином, щоб працівники та споживачі лише вигравали від комфорту.

Цікаве рішення – забезпечення світлом одного зі столичних дитсадків, де встановлено захист від перепадів в мережі електропостачання, забезпечується комфортне та лагідне світло та легке керування відповідно від потреб приміщення в різні години доби та року.

Освітлення дитсадку “Пізнайко”

Переваги систем освітлення від  ITW Systems:

  1. Максимальна ефективність джерел живлення – засоби власного виробництва комплектуються та налаштовуються під завдану потужність, що дозволяє утримувати ККД 91-93% у великому діапазоні потужності
  2. Найбільш ефективні світлодіоди останніх поколінь – завдяки придбання нових під кожного клієнта, вони не залежуються та 5-10% перевищують енергоефективність в рішеннях конкурентів
  3. Комфортне світло з мінімальними втратами – для світильнків застосовують плафон 1,5 мм зі світлорозсіювального полікарбонату та ефективністю світлопропускання 92-93%.
  4. Пилонепроникні плафони – захищено світлову частину усіх світильників, завдяки чому вони не тьмяніють з роками
  5. Вибір різних кривих сили світла – використовуючи зовнішні рефлектори створюють комфортний світловий розподіл, оптимальний для кожного
  6. Налаштування потужності – підбирається оптимальна кількість світильників, ефективність, максимальна потужність та ціна під замовника
  7. Якісні електронні компоненти – кожен з них обирають самостійно, а контроль якості світлодіодів, конденсаторів, друкованих плат тощо дозволяє на 20% підвищити працездатність виробів у порівнянні з конкурентами
  8. Алюмінієві радіатор та плата – застосування алюмінію для тепловідведення дозволяє збільшити термін служби на 50%, а застосування плати – на 20%
  9. Автоматизована система розрахунку параметрів світильника – партнери та клієнти не мусять шукати в каталогах відповідні варіанти, їм досить ввести у програму параметри та отримати рішення впродовж декількох секунд.
Декорування світлом станції метро “Лівобережна” в Києві

Досвід ITW Systems – більше 500 реалізованих світлотехнічних проектів. Усі продукти відповідають вимогам українських та європейських стандартів CE і RoHS.

Останні новини