Страшне ДТП на Брест-Литовському шосе – є загиблі

10:20 24.05.2021

Аварія трапилась на 19 кілометрі Брест-Литовського шосе. Одного з водіїв госпіталізували з опіком дихальних шляхів, отруєнням продуктами горіння а також опіками лівої верхньої кінцівки та опіком обличчя.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Києві. 

Повідомлення про ДТП рятувальники отримали о 01:34 24 травня. 

По прибуттю до місця події, під час проведення розвідки, рятувальниками було встановлено, що внаслідок зіткнення вантажівки DAF та легкового автомобіля Volkswagen «Passat» загорілися обидва автомобіля, а також вантаж, що перевозила фура”,

– йдеться в повідомленні. 

Одного з водіїв госпіталізували з опіком дихальних шляхів, отруєнням продуктами горіння а також опіками лівої верхньої кінцівки та опіком обличчя.

За допомогою бензорізу та гідравлічного інструменту рятувальники дістали з легковика 2 понівечених тіла, без ознак життя. Пішохід (попередньо – 1971 року народження), який перетинав дорогу, загинув на місці”,

– також повідомляють рятувальники. 

Як повідомляє поліція Києва, загинув також пішохід. 

Внаслідок зіткнення вантажівки та легковика відбулося загоряння автомобілів. На місці події загинули водій та пасажир «Фольксваген», а також пішохід, особу якого наразі встановлюють правоохоронці. Водія великогабаритного транспортного засобу госпіталізували до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості”. 

За попередньою інформацією водій вантажівки «Даф» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Пасат». Внаслідок зіткнення відбулося загоряння транспортних засобів.

Читайте також: ДТП під Києвом. Автівка вилетіла на тротуар і загорілась (ФОТО)

 

Останні новини