“Стіни з Донбасом” не буде — Порошенко обурився ідеєю Зеленського позбутися Донбасу і Криму

Автор: Любава Лисичкіна
22:35 26.06.2021

П’ятий президент, лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко жорстко розкритикував озвучену нинішнім главою держави Володимиром Зеленським ідею про "стіну з Донбасом".

Про це політик заявив під час виступу на форумі депутатів місцевих рад Прикарпаття, інформує пресслужба “ЄС”.

Порошенко зазначив, що ідея провести референдум про відділення тимчасово окупованих територій від України є злочинною.

“Зеленський вже майже відверто говорить про те, що він хоче провести референдум, щоб позбутися Донбасу і Криму. Конституція напряму забороняє це. І ми – українці, ми – “Європейська Солідарність” – наголошуємо: ми не дамо навіть поставити це питання, щоб побудувати стіну між Україною та окупованими агресором територіями. Хоч стіну з Кримом, хоч стіну з Донецькою областю, хоч стіну з Луганською областю”, – наголосив Порошенко.

“Не за те українці віддавали і віддають до сьогодні свої життя. Бо й сьогодні українські Збройні Сили, українське військо втратило героя”, – додав політик.

Порошенко уточнив, що два роки політики “умиротворення” президента країни-агресора Росії – Володимира Путіна призвели до руйнування міжнародної коаліції на підтримку України.

За словами п’ятого президента, це надзвичайний виклик, який постав перед нашою державою.

Нагадаємо,  Зеленський дав інтерв’ю в програмі “VIP з Наталією Мосейчук” на телеканалі “1+1”. Основні тези Володимира Зеленського в розмові стосувалися кількох напрямків та тем – читайте тут.  

Петро Порошенко переконаний, що  влада занурила країну в кризу, намагаючись списати на пандемію усі негаразди.

 

Останні новини