Ставки на спорт

12:53 13.08.2020

Якщо ви можете передбачити результат спортивної події, то вам варто почати ставити на спорт.  Ставки на спорт - це джерело можливого прибутку.  Почніть з будь-якого виду спорту, будьте впевнені, ми надамо вам цю можливість. 

Щоб постійно перемагати і проводити час максимально ефективно, вчіться і дізнавайтеся всі нюанси на букмекерські ставки на спорт.

Що таке ставки на спорт і в чому їх суть

Ставки на спорт – це унікальне суперництво між гравцем і букмекерів, результат якого, залежить від правильності поставленого ставки.  Якщо прогноз виявляється правильним, гравець повертає і збільшує гроші, в залежності від коефіцієнта.

Новачки роблять помилки, вважаючи, що все залежить від удачі і бажання ризикувати, але це не так.  Перша ставка може здатися дуже складною і незрозумілою, хоча все просто.  Залежно від спортивної події, можна ставити ставки різноманітних типів.  Найпростіша ставка, як для новачків, так і для професіоналів – це ставка на те, яким, на ваш погляд, буде результат спортивної події.  Ваша головна мета – правильно прорахувати результат і заробити гроші.  Наприклад, це може бути ставка на те, що “Челсі” виграє кубок.  Ну а якщо ви впевнені, що знаєте, хто переможе Євробачення, то проаналізуйте і ця подія.

Як робити ставки на спорт

Почніть захоплюючий шлях в світі ставок прямо зараз.  Для цього виберіть програму для смартфона або зайдіть на бажаний сайт з комп’ютера.

Створивши обліковий запис, увійдіть в нього і повний рахунок.  Особистий депозит дозволить почати ставити, ви можете робити ставки, чекаючи початок наступного покерного турніру.

Якщо не знайомі з базовими термінами, зайдіть у вкладку «Спорт», щоб приєднатися і почати.  Реєстрація не займе багато часу, з нею впоратися кожен.  Після створення облікового запису, керуйтеся представленої нижче інструкцією.

Покрокова інструкція, як зробити ставку

  • Виберіть цікаві для вас події

Головне покладатися на власне розуміння, того чи іншого виду спорту.  Вибирайте лише те, у чому розбираєтеся, або хочете розібратися.  Ми пропонуємо безліч типів ставок на сотні спортивних подій в різних видах спорту, вам точно буде з чого вибрати.  Після того, як ви увійшли в акаунт і вибрали сервіс, вам варто звернути увагу на різні види спорту.  Натисніть на вид спорту, щоб побачити всі доступні події і типи ставок.

  • Зупиніть свій вибір на одному виді спорту

Не потрібно хапатися за все, адже концентрація на одному максимізує шанс успіху.  Після виконаних дій, виберіть матч, щоб подивитися які ставки доступні, наприклад, такі як “Результат матчу” або “Рахунок матчу”, а також прочитайте запропоновані коефіцієнти.

  • Зробіть ставку

Коли виберіть відповідну ставку, натисніть на коефіцієнт, після чого повинен з’явитися «Купон для ставок».  У доступному віконці введіть суму, яку хочете поставити, і ви побачите можливий виграш.

  • Підтвердить свій вибір

Після вибору суми, підтвердіть свою ставку.  Всю доступну інформацію, ви отримаєте на сторінці «Відкриті ставки»

Пам’ятайте, що в деяких подіях, ставки можна робити, коли гра вже почалася.  Налаштуйте своє мислення і ставки принесуть лише задоволення.  Не ризикуйте всім банків, ставте лише 2-5% від всього депозиту.  Розвивайте навички прогнозування, використовуйте лише здоровий азарт.

Розуміння коефіцієнтів

Будьте впевнені, що правильне розуміння коефіцієнтів – ключовий елемент перемоги.  Коли ви ввійдете в свій аккаунт, тоді зможете змінити тип відображення будь-якого коефіцієнта.  Серед доступних форматів: дробовий, десятковий і американський.  Налаштувати їх можна простим способом, просто перейшовши на сторінку «Спорт».

Наприклад, десятковий формат найпростіший в розумінні, він показує, скільки ви отримаєте, якщо ваша ставка в $ 1 зіграє.  Якщо ставка 1: 0 з коефіцієнтів рівним 7,50 переможе, то за кожен $ 1 ставки ви отримаєте по $ 7, 50, тобто $ 6, 50 чистих грошей.

При певних обставинах, навіть якщо ставка буде зроблена на команду, яка програла, ви зможете повернути назад свої гроші.  Ми в змозі запропонувати своїм гравцям найкращі умови, а також вигідні коефіцієнти і бонуси.

Вивчіть типи ставок

Ми пропонуємо унікальні типи ставок, ознайомтеся їх видами:

  • Одинарна ставка

Це найпростіший вид ставки, де вам потрібно передбачити результат події, наприклад «переможця щогла» або «хто заб’є».

  • Експрес ставка

Експрес ставка – це суміш двох ординарних ставок.  Ви можете зробити ставку на дві чи більше не пов’язаних між собою подій.

  • Акумулятор

Ставка-акумулятор дає можливість об’єднати ставки на переможця в різних матчах, в одній ставці.  Для перемоги, потрібно передбачити і проаналізувати всі допустимі ситуації.

Якщо у вас з’явилися додаткові питання, зверніться в службу підтримки або ознайомтеся з вкладкою «Часті питання».

Останні новини