Хитрі дослідники штучного інтелекту створили додаток, що дозволяє сфотографувати гору з кавунами і одразу визначити, який з них варто купувати і чи брати хоч якийсь (бо може всі несмачні і зелені).
Програма номерує усі побачені нею кавуни, проводить аналіз та вмить показує в розрізі.
А ось вам дружня порада від кореспондента “Великого Києва”: якщо хочете отримати максимум задоволення від споживання кавуна, як тільки в хаті увімкнуть світло після віялових відключень, швиденько його помийте, розріжте на двоє/троє/четверо (як вам зручно), і поставте до холодильника. Потім дістанете його через хвилин 20 і з’їсте.
Раніше “ВК” розповідав, що кавуни цьогоріч вродили, урожай в українських виробників гарний, та й імпортери не підкачали, тому ціни на ягоду плавно знижуються.