Сьогодні відбудеться ще один бій за Україну – Кличко

Автор: Марія Супрун
17:05 20.08.2022

Мер Києва Віталій Кличко підтримав українського боксера Олександра Усика перед його поєдинком з британцем Ентоні Джошуа, що відбудеться сьогодні в Саудівській Аравії.

Відео зі словами підтримки Віталій Кличко опублікував у своєму Telegram-каналі.

«20 серпня відбудеться ще один бій за Україну. Нехай це і спортивний поєдинок, але для нас важливі сьогодні перемоги в усьому! Олександр Усик вийде на ринг у Саудівській Аравії з українським прапором і під гімн України. Мільйони людей в усьому світі дивитимуться бій-реванш Усик – Джошуа. І перемогу України побачить світ! Сашко, віримо і вболіваємо! Слава Україні!» – підкреслив Кличко.

Нагадаємо, сьогодні, 20 серпня, відбудеться бій-реванш за чемпіонський титул у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, якими володіє Олександр Усик. Як і 11 місяців тому, суперником українця в цьому боксерському поєдинку стане ексчемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа. Восени 2021 року, бій завершився перемогою Усика за одноголосним рішенням суддів. 

Під час трансляції бою благодійний фонд Олександра Усика збиратиме кошти для підтримки ЗСУ та українського народу у війні проти росії. Планується придбання 100 машин для ЗСУ, заявлена мета – зібрати не менше 1 000 000$.

Раніше Усик заспівав “Ой у лузі червона калина” перед реваншем із Джошуа.

Останні новини