Софія з Києва першою в Україні заснувала сервіс оренди… пазлів

Автор: Любава Лисичкіна
16:39 21.04

Дівчина обожнює пазли. Це хобі переросло в цілий бізнес-проєкт. За рік існування сервісу складанки брали брали в оренду понад 1500 разів.

Фото: ілюстративне

Як повідомляється, ще  рік тому Софія соромилася записати перше відео для соцмереж, бо боялася, що її ідея з орендою складанок нікому не буде потрібна.

А тепер навколо неї утворилося ком’юніті з понад 150 орендарів, в асортименті — понад 250 пазлів, а на додачу ще й власний магазин незвичайних складанок «Тайм аут». 

“Я обожнюю збирати пазли, тому вирішила: “Чому б не відкрити інстаграм-магазин для людей, які розділяють моє хоббі?” Як виявилося такого сервісу якраз і не вистачало любителям збирати пазли. Мені одразу почали писати щодо купівлі підписок та оренди пазлів з мого сервісу”, – розповідає Софія Кучинська.

Спочатку Софія давала в оренду власні складання, тобто почала з нульових вкладень. Вона зробила два тарифи: одно і багаторазовий. На перші зароблені гроші дівчина придбала нові пазли й надалі щоразу поновлювала асортимент. Зараз у постійних платних підписках у Софії вже понад 150 людей, а в колекції – 250 пазлів.

“З самого початку все це планувалося як просто моє хоббі, а переросло у повноцінну роботу та бізнес-проєкт. З’явилася ідея не просто сервісу оренди, а так само магазину пазлів, де ми продаємо нові класні пазли”, – розповідає Софія.

Так дівчина заснувала магазин надзвичайних складанок. Софія стала першою, хто почав просувати такі пазли в Україні. І сьогодні вона має не лише покупців, а й цілу спільноту однодумців.

До слова, Kyiv Food and Wine Festival розпочинає сезон та збирає друзів на дегустації, майстерки, маркет сирів, фудкорт.

Останні новини