Що змушує українців щороку купувати новий iPhone

20:12 06.11.2023

Будь-який актуальний iPhone є символом розкоші і стилю, тому його обирають люди, що цінують свою репутацію і прагнуть користуватись виключно преміальною технікою.

Після кожної презентації девайсів з Купертіно ми спостерігаємо за чергами у магазинах – кількість бажаючих придбати оновлену яблучну модель смартфона чи ноутбука формує справжні затори у торгівельних центрах по всьому світу.

Серед українських споживачів преміальної електроніки ажіотаж дещо нижчий, проте попит на новеньку техніку з магічним яблуком посеред корпусу в перші дні продажів зазвичай істотно перевищує пропозицію. Давайте розберемось, чому так відбувається.

Надсучасні технології на долоні

З дебютної моделі і до 15 лінійки Айфон є взірцем нових технологій і сміливих рішень в індустрії портативної електроніки. Безліч можливостей Android-смартфонів спершу було винайдено саме для iPhone, тому компанію вважають лідером в галузі інновацій.

Наприклад, революційний Dynamic Island, який презентували минулоріч, намагаються програмно відтворити кілька китайських виробників телефонів. В iPhone 14 розробку інтегрували виключно у старші моделі, але вона стала дуже трендовую, тому оновлена серія вже без виключень отримала актуальні острівці в екрані.

Дедалі важливішими стають й нейромережі. Вже сьогодні вони допомагають людині закривати безліч повсякденних завдань і їхня роль в розвитку людства дедалі збільшується. Тому інженери Apple інтегрують окремий чіп разом з основним процесором для потреб алгоритмів штучного інтелекту. Тож власники айфонів можуть перекласти на свого віртуального асистента ще більше завдань.

Ідеальна якість за будь-яких умов

Блогери, фотографи, SMM-спеціалісти, маркетологи, шукаючи класну камеру в смартфоні, купують iPhone 15 Pro в YABLUKA, адже якість зйомки в новітніх девайсах Apple вже стала легендою. Шлях до ідеальної якості фото в компанії був досить складним, всі пам’ятають двохмегапіксельну фотокамеру на першому Айфоні. Сьогодні ж об’єктиви в пристроях Apple – справжні конкуренти середній зеркалці.

Окрім роздільної здатності в 48 Мп, еппловські камери вирізняються своєю світлосилою. Матриці камер вміють збирати максимум світла, тож навіть в сутінках чи в темряві ви зробите насичений деталізований кадр.

Софт камер смартфона базується на алгоритмах штучного інтелекту, тому підлаштувати установки під оточуючі умови, коригувати фокусування, відбити балансу білого телефон може самотужки, без втручання людини. Треба лише натиснути кнопку спрацювання затвору і власник девайса може насолоджуватись якісним кадром.

Статус та репутація легендарного бренда

Будь-який актуальний iPhone є символом розкоші і стилю, тому його обирають люди, що цінують свою репутацію і прагнуть користуватись виключно преміальною технікою. До того ж, пристрої Apple максимально зручні та ергономічні, щоб викликати лише позитивні емоції. 

Незважаючи на високий цінник, труднощі з придбанням новинок в перші дні продажів та незначний асортимент конфігурацій, iPhone все одно залишається омріяним телефоном для більшості обізнаних покупців.   

Останні новини