Що означає визнання так званих ЛДНР та виступ Путіна

Автор: Марія Супрун
23:14 21.02.2022

Сьогодні, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін визнав незалежність «ЛДНР». Що означає визнання так званих ЛДНР та виступ Путіна?

Про це розповіла у Facebook депутатка від “ЄС” Ірина Фріз, а саме:

1. Повна руйнація системи безпеки, що побудована після Другої світової та розвалу СРСР. Глибока криза Західного світу у протидії спробам перерозподілу кордонів в Європі. Фактично Росія повторює політику гітлерівської Німеччини, що ставила під сумнів існування цілих країн та народів.

2. Путін ставить під сумнів політичну карту світу, що сформована після розпаду Радянського Союзу, а також право незалежних держав на існування.

3. Амбіції лідера Росії далекосяжні, адже він за власне життя переписує історію під своє бачення.

4. Мінські угоди пішли в історію. Вони дали нам можливість відбудувати армію, зміцнити міжнародну коаліцію, тримати санкціями агресора. Більше жодних формул Штайнмаєра. Україна може будувати національну, українську державу без огляду на ОРДЛО. Віднині злочинці в ОРДЛО залишаються злочинцями, а не потенційними депутатами Верховної Ради України.

5. Відновлення територіальної цілісності України відсьогодні лежить у площині падіння путінського режиму. Крах Мінських угод сьогодні мінімізує ризики інфільтрації до органів державної влади представників ОРДЛО на кшталт пушиліних-пасічників.

6. Україна має ввести військовий стан на території Донецької та Луганської областей.

Переконана, що з метою покращення ситуації з безпекою в Україні потрібно негайне введення візового режиму з Росією. Дипломатичні відносини з Росією доцільно встановити через країну-посередника, так само, як це зробила Грузія після агресії 2008 року“, – підсумувала Фріз.

Нагадаємо, Путін визнав так звані Донецьку і Луганську “народні республіки”.

Соцмережі вибухнули на заяву Путіна про “легалізацію” ОРДЛО: божевільний фюрер.

Останні новини