Шахрайки з Курбаса-стріт: дві дамочки напоїли і обібрали свого кавалера

Автор: Тетяна Сененко
20:28 15.03.2021

Київські оперативники затримали дует жінок, які обпоїли киянина та забрали його речі. Під час знайомства зловмисниці запропонували чоловікові алкоголь, в який непомітно підсипали психотропну речовину. Коли потерпілий втратив свідомість, правопорушниці відібрали у нього особисті речі та втекли

Подія сталася на проспекті Леся Курбаса. До правоохоронців звернувся чоловік із повідомленням про крадіжку телефону, банківських карток та готівки у сумі 2 тисячі гривень. Для з’ясування обставин та документування злочину негайно прибула слідчо-оперативна група.
Чоловік познайомився  з двома жінками, і з яскравого рандеву пам’ятає лише те, що вони досхочу випивали.
«Потерпілий надав нам детальний опис своїх нових знайомих, що допомогло нам швидко їх розшукати.Працівники оперативно-пошукового відділу столичного главку, які неподалік відпрацьовували територію району, зупинили зловмисниць. Під час поверхневої перевірки у жінок виявили блістер з пігулками, ймовірно, психотропної дії, мобільний телефон заявника та грошові кошти з банківськими картками. Медичний препарат направили на експертизу», – йдеться у повідомленні.
Правопорушниць затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися 25-річна уродженка Вінницької області та 49-річна громадянка іншої держави.
Обидві дами подібним промишляли і раніше.
Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження та повідомлено фігуранткам про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.
Суд уже виніс вирок – до семи років з конфіскацією, з правом внесення застави.

Як ми писали раніше, нещодавно пристрасть обернулась переполохом для жінки, яка познайомилася в інтернеті з чоловіком, і запросила його додому. Кавалер не прийшов, а увірвався у квартиру, і не сам, а  з пістолетом.

Чоловік став  погрожувати своїй “симпатії”  та її подрузі. Одна з жінок змогла вибігти з квартири та зателефонувала до поліції.
І ще одна злочинна схема з виманювання грошей працює на сайтах знайомств. Шахраї пропонують жертві сходити разом на якийсь культурний захід і під час покупки квитків гроші потрапляють до шахрая

Останні новини