Серіал про зухвалого холостяка на службі, знятий у серці столиці: чому вас захоплять “Неперевершені поліцейські”

Автор: Оксана Тупальська
12:22 03.02

Шалені перегони зі злочинцями, що чигають у столиці, битви з контрабандистами, бандитами в законі, чорними інкасаторами - і все це у Києві. А ще - відвідини борделю у самому серці міста. Ви подивитесь стрічку "Неперевершені поліцейські" на єдиному подиху та будете вражені від пригод та емоцій.

Вони не бояться ні теміні ночі, ні глибини Дніпра, їх не зупиняють ні бандити з боєприпасами, ні корупційні оборудки в поліцейській системі. Якщо потрібно, вони готові дати виклик і СБУ, і міністерству, і власникам будівельного бізнесу столиці. Наздоганяють злочинців біля метро Лівобережної, розбираються з бандами на Троєщині, навідуються до приміських заможних будиночків бізнесменів та проводять перемовини з учнями елітного ліцею, батьки яких впливові та небезпечні водночас.  

Пригоди і романтика, які захоплюють як любителів детективів, так і тих, хто захоплюється пригодницьким кіно з хепіендом. 

Подивитися перші серії “Неперевершених поліцейських” можна за посиланням:

Раніше “ВК” розповідав, які світові фільми і мультфільми варто подивитися, бо вони здатні заінтригувати, розважити, відволікти від проблем та надихнути. 

Останні новини