Рваний м’яч для фізкультури: у Білій Церкві криза зі спортивним інвентарем у школах

Автор: Любава Лисичкіна
21:19 26.11.2021

Депутати від «Європейської Солідарності» в міській раді Білої Церкви ініціюють включення до бюджету на 2022 рік закупівлю спортивного інвентарю для шкіл громади.

Про це на сесії міськради заявила депутатка від «ЄС» Олена Ткач.
«Зараз формується бюджет на наступний фінансовий рік. Я хочу звернутися до кожного з депутатів: якщо ми разом об’єднаємо зусилля і кожна фракція включить це питання до переліку запитів, то ми зможемо забезпечити школи необхідним спортивним інвентарем, адже для бюджету Білоцерківської міської територіальної громади 1 млн грн на тротуарну доріжку – це маленький шматочок, а 1 млн для спортивного інвентарю – це всі 23 школи міста будуть забезпечені», – наголосила депутатка.
За словами депутатки, до неї звернулася вчителька БСШ №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов,  яка просить придбати їй спортивний інвентар, тому що вона не може проводити сучасні уроки з дітьми.
” У неї рваний м’яч і знову треба звертатися до батьків по гроші, щоб купити цей спортивний інвентар. Я попередбньо зробила підрахунок. Потрібно всього-на-всього 50 тис грн, щоб закупити цей інвентар на одну школу на кілька років”,- зазначилп депутатка.
Якщо депутати  обєднають зусилля і кожна фракція включить це питання до переліку запитів, то ми зможемо забезпечити школи необхідним інвентарем, переконана Ткач. Адже для бюджету Білоцерківської міської територіальної громади 1 млн грн на тротуарну доріжку – це маленький шматочок, а 1 млн для спортивного інвентарю – це всі 23 школи міста будуть забезпечені.

В «Європейській Солідарності» Білої Церкви висловили сподівання, що при формуванні бюджету громади на 2022 рік міська влада врахує пропозиції депутатів та виділить кошти і на спортивний розвиток учнів.

До слова,  у Білій Церкві маршрутка наїхала на 11-річну дівчинку на переході. 

Останні новини