Розвідка оприлюднила список російських окупантів, причетних до звірств у Бучі

Автор: Володимир Хлєбников
14:51 04.04.2022

Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило список військовослужбовців 64-ї окремої мотострілецької бригади Росії, які, ймовірно, вчинили криваву розправу над мешканцями Бучі під Києвом.

Дані оприлюднені на сайті ГУР Міноборони України

“ГУР МО України здобуло список військовослужбовців 64 ОМСБр, які скоїли воєнні злочини проти народу України в м. Буча. За скоєні злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці постануть перед судом і будуть притягнуті до відповідальності“, – йдеться у коментарі українських розвідників.

В оприлюдненому списку – імена та особисті дані військовослужбовців (від рядових до полковників). Переважно це працівники органів внутрішніх справ та міграційної служби РФ.

Полковники:

Курбанов Андрій Боєвич
Клобуков В’ячеслав Сергійович
Вінс Олександр Вікторович
Шершнєв Олександр Леонідович

Більше інформації про російських окупантів дивіться тут.

Довідково. 64-а окрема мотострілецька бригада входить до складу 35-ї загальновійськової армії РФ, розташована в селищі Князе-Волконське (Хабаровський край).

Читайте також: Подивіться, яких виродків ви виростили. Зеленський звернувся до матерів російських катів

Нагадаємо, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників. У звільнених містах та селах зафіксовані масові вбивства та випадки катування росіянами цивільних осіб. Зокрема, у Бучі було виявили братську могилу, де поховали майже 300 людей; по вулицях лежать десятки трупів, деякі з них із зав’язаними за спиною руками. Також виявляли тіла оголених жінок.

За даними генеральної прокурорки Ірини Венедіктової, станом на 3 квітня з Київщини вже вивезли 410 тіл вбитих мирних мешканців. Розбір завалів та пошуки загиблих продовжуються. Також триває збір доказів про чисельні воєнні злочини окупантів.

Дивіться також: Жодних виправдань, жодного прощення! Міноборони показало жахливі кадри з Бучі

Останні новини