Короткий опис
Такі фаршировані яйця не лише смакуватимуть гарно, але стануть оздобою вашого столу.
Приготування30
Порції7
СкладністьЛегко
Опис рецепту
Такі смаколики радять готувати на свята зустрічі весни, дні народження та навіть на Великдень. Ідею рецепту пропонує Рysznejedzenie.kora-show.live.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Зваріть яйця, аби були міцними. Час готування в окропі 10-12 хвилин. Дайте їм добре вистигнути перш ніж чистити.
Акуратно виріжте зверху яйця кутики, як в тюльпана та дістаньте жовток. Після цього замішайте начинку. До неї візьміть жовток, крабове м'ясо, сирну намазку та сіль і перець. Покладіть начинку до харчового мішка або торбинки з надрізом в кутику. Наповніть акуратно яйця.