Короткий опис
Тісто на німецькі штрудлі схоже на те, що в Україні роблять на вареники. Однак можна готувати його на дріжджах або кислому молоці.
Опис рецепту
Для приготування необхідно буде зліпити великий рулет та нарізати його на шматки.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Нарізати цибулю кубиками та обсмажити у казані.
До золотистої цибулі додайте в казан м'ясо. Тушкувати під кришкою 25 хвилин. Після цього додати склянку води, перець, сіль, пасту та парику та залишити тушкувати далі.
Зробіть еластичне тісто з додаванням 1 яйця, солі та 100 мл води. Розкачайте, помастіть тертим частиком та посипте кропом. Загорніть у рулетик.
Додайте до м'яса картоплю та моркву. Додайте ще 2 склянки води та протушіть 15-20 хвилин.
Покладіть до картоплі нарізані штрудлі з зеленню. Тушкуйте на повільному вогні 35 хвилин.
Подавайте на стіл гарячим. Можна додатково присипати свіжою зеленню.