М’ясо з картоплею в горщиках

Короткий опис

Готуючи м'ясо в горщиках, ви отримаєте страву не печену, не смажену, а просто-таки прогріту у глиняному посуді. Смак здивує.

Приготування60
Порції4
СкладністьСередньо

Опис рецепту

Страву подають теплою та свіжою. Її рецепт запропонувала Панна Леся.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Наріжте м'ясо кубиками середнього розміру та змішайте з подрібненою цибулею. Додайте спеції.

  2. Наріжте моркву та картоплю середнього розміру шматками. Додайте петрушку і кріп.

  3. Покладіть на дно кожного горщика трохи масла. Складіть м'ясо та овочі до горщиків.

  4. Залийте кип'яченою гарячою водою - на кожен горщик по 100 мл. Зверху покладіть на овочі сметану. Присипте тертим сиром.

  5. Випікайте 1 годину в духовці при температурі 200 °C.