Короткий опис
Готуючи м'ясо в горщиках, ви отримаєте страву не печену, не смажену, а просто-таки прогріту у глиняному посуді. Смак здивує.
Приготування60
Порції4
СкладністьСередньо
Опис рецепту
Страву подають теплою та свіжою. Її рецепт запропонувала Панна Леся.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Наріжте м'ясо кубиками середнього розміру та змішайте з подрібненою цибулею. Додайте спеції.
Наріжте моркву та картоплю середнього розміру шматками. Додайте петрушку і кріп.
Покладіть на дно кожного горщика трохи масла. Складіть м'ясо та овочі до горщиків.
Залийте кип'яченою гарячою водою - на кожен горщик по 100 мл. Зверху покладіть на овочі сметану. Присипте тертим сиром.
Випікайте 1 годину в духовці при температурі 200 °C.