Реакція на повернення Зеленського з Буковеля: нове прізвище та шкарпетки через інтернет

15:35 11.01.2021

Президент України Володимир Зеленський, який провів Різдвяні свята на Буковелі, повертається до роботи та вже завтра, 12 січня, проведе робочу зустріч із президентом Молдови.

Про це повідомляється на сторінці Офісу президента у Facebook

“12 січня президент України Володимир Зеленський у Києві проведе переговори з президентом Республіки Молдова Маєю Санду, яка перебуватиме в Україні з офіційним візитом. За результатами перемовин глави держав підпишуть низку двосторонніх документів”, — йдеться у повідомленні.

Таке здавалося б просте робоче повідомлення, але під цим постом вже зібралося понад 700 коментарів. Пригадали тут главі держави і гірськолижний відпочинок, і локдаун із забороною продажу шкарпеток, і навіть, змінили його прізвище на Буковельський – від назви курорту, де відпочивав Зеленський. 

Нагадаємо, з 8 до 24 січня в Україні запроваджено “карантин зимових канікул” – діють жорсткі обмеження.

Зазначимо, що користувачі соцмереж відразу бурхливо відреагували на нововведення. Стрічка Фейсбук майоріла фото та коментарями на тему нечуваних обмежень.

Тим часом, вражаючі натовпи були в Буковелі під час локдауну (ВІДЕО). Тут також свою відпустку провів президент Володимир Зеленський (ФОТО). 

Останні новини