Ракетний обстріл столиці: На Центральному вокзалі полагодили все, що було пошкоджене

Автор: Марина Максенко
14:30 12.10.2022

На Центральному вокзалі вже полагодили все, що було пошкоджене під час ракетного обстрілу. Наразі вокзал продовжує слугувати укриттям для всіх бажаючих.

Про це заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

За його словами, на залізниці поступово стабілізували  роботу після ракетних обстрілів.

“Працюємо в штатному режимі. Залізничники дбають про те, щоб люди, які вимушено затримуються в дорозі чи в очікуванні потяга, були забезпечені їжею та теплом.

На Центральному вокзалі вже полагодили все, що було пошкоджене під час учорашнього ракетного обстрілу. Наразі вокзал продовжує слугувати укриттям для всіх бажаючих”, – повідомив Кубраков. 

Також він розповів, що тривають роботи з відновлення залізничного сполучення на звільнених територіях, зокрема відправлено перші пасажирські потяги до Ізюма. За два дні з Харкова до Ізюма перевезли вже близько 100 пасажирів.

Ракетні обстріли не зупиняють і дорожників, які наразі прибирають від наслідків бойових дій дороги Харківської та Донецької областей. Зокрема, на Харківщині вже розчищено понад 400 кілометрів, а на Донеччині – понад 30 кілометрів.

Головний фокус в обох областях на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський. На ній розчищують дорожнє полотно, демонтують міст та зводять 3 тимчасові переправи.

Нагадаємо, що 10 жовтня вибухова хвиля пошкодила вікна будівлі центрального вокзалу у Києві, проте вокзал працював, висадка та посадка на поїзди проводиться через західний та східний підземні переходи, які водночас виконують роль укриття.

Останні новини