П’яний за кермом на авто – у розшуку: київські патрульні затримали порушника ПДР

14:52 11.07.2023

Патрульні затримали водія в стані алкогольного сп'яніння з, ймовірно, підробленим документами, який керував автомобілем в розшуку.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва.
За інформацією поліції, подія трапилася днями в Оболонському районі, де інспектори зупинили транспортний засіб Volkswagen, керманич якого проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора.
56-річний кермувальник мав ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив й прилад Драгер. Результат — 1,11 проміле.
“Під час складання адміністративних матеріалів, поліцейські виявили ознаки підробки реєстраційного документа, а саме: невстановлений шрифт, нечіткий мікротекст та викладена інформація у документі різнилася з даними електронної бази. Крім того, інспектори перевірили VIN номер автомобіля та з’ясували, що на транспортному засобі встановлено номерний знак, який йому не належить й те, що авто розшукує Державна виконавча служба”, – йдеться у повідомленні.
Патрульні склали стосовно водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП та викликали на місце події слідчих.
Нагадаємо, на Васильківській п’яний водій скоїв ДТП на краденому Chevrolet.

Останні новини