П’яний водій позашляховика влаштував ДТП на Дарниці та намагався втекти (ФОТО)

09:23 29.09.2022

Небайдужі громадяни завадили втекти п'яному винуватцю автопригоди, яку той влаштував на вулиці Архітектора Вербицького в Дарницькому районі Києва.

Інцидент стався пізно ввечері 27 вересня, інформує пресслужба столичного управління Патрульної поліції.

Водій автомобіля Land Rover не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Kia. Внаслідок аварії ніхто не постраждав, однак винуватець ДТП намагався залишити місце події. Ганебній втечі завдали небайдужі очевидці.

Правоохоронці, спілкуючись з водієм, одразу помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти медогляд у встановленому законом порядку чоловік відмовився. За допомогою інформаційних баз патрульні дізналися, що громадянин вже притягався до адміністративної відповідальності за п’яне кермування й був позбавлений судом права керування.

На 41-річного водія патрульні склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року керувала транспортними засобами у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, особою, яка позбавлена права керування) КУпАП“, – йдеться у повідомленні. 

Авто порушника було евакуйовано на штрафмайданчик.

Довідково. Протягом поточного тижня патрульні поліцейські Києва виявили вже 8️5️ водіїв з ознаками сп’яніння, троє з них стали учасниками ДТП.

Читайте також: Під Києвом водій легковика збив двох дівчат на “зебрі” (ФОТО)

Останні новини