Приміщення вже ремонтують. На Дарниці з’явиться ще одне відділення реабілітації дітей з інвалідністю

Автор: Галина Ворона
20:30 16.07.2021

У Дарницькому районі до кінця року має з'явитись ще одне відділення реабілітації дітей з інвалідністю. Послуги реабілітації в закладі будуть надаватися для усіх нозологій.

Про це розповіла заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Заклад розташується за адресою Харківське шоссе, 156 буде облаштований відповідно до потреб відвідувачів. Тут вже розпочалися демонтажні роботи, а робітники вивезли звідси 15 причепів з різним сміттям.

За словами Марини Хонди, нове відділення стане продовженням Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, який вже має відділення ранньої соціально-медичної реабілітації дітей із ДЦП.

А восени до Центру ще увійде відділення трудової реабілітації для осіб з інвалідністю старше 18 років, яке зараз створюють по вул. Поліській.

Така мережа наблизить послуги реабілітації до отримувачів і фактично закриватиме потребу району”, – додала Марина Хонда.

Читайте також: Вчитель-лабрадор: як навчають дітей у столичному реабілітаційному центрі «Я+Сім’я» 

Нагадаємо, в Оболонському районі продовжуються ремонтні роботи в новому приміщенні Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Тут буде створено сучасний центр реабілітації з відділенням денного перебування.

Останні новини