Прогулянка «Українським Голівудом»: киян запрошують на цікаву екскурсію

12:35 13.08.2023

Київська кіностудія — це місце, де працювали легендарні режисери, — Олександр Довженко, Сергій Параджанов та Юрій Іллєнко, Леонід Биков та Іван Миколайчук та було знято фільми, улюблені багатьма поколіннями.

Киян запрошують прогулятися навколо центрального павільйону, що є найбільшим знімальним майданчиком Європи, дізнаємося про факти та історії з життя кіноіндустрії у минулому столітті, поговоримо про відомі фільми, що були тут зняті та відвідаємо музей Олександра Довженка, повідомляє Капітан Київ – екскурсії.

А наприкінці екскурсії завітаємо до музею реквізиту та костюмів, де можна одягнути історичні костюми та зробити оригінальні світлини.

“Під час екскурсії ми прогуляємося територією кіностудії та побуваємо у 2-х музеях — музеї Олександра Довженко та музеї реквізиту та костюмів. Доступ до інших приміщень кіностудії, нажаль, зараз обмежено”, – повідомляють організатори.

Вартість екскурсії 500 гривень. Діти до 13 років — 450 грн, діти до 6 років — безкоштовно. Тривалість екскурсії 2-2,5 години. Вона проходить сьогодні о 15:00 годині. Вхід на кіностудію: Берестейський проспект (Перемоги), 44. 

Зареєструватися можна за посиланням.

Нагадаємо, ми публікували дайджест мистецьких подій на тиждень.

Останні новини