Організатори – Très Français – дуже по-французьки и Fozzy Horeca expert.
Мова йде про вишукану дегустацію 5 шампанських та ігристих вин, включаючи кремани з регіонів Шампань та Долина Луари в ідеальному марьяжі/поєднанні з вишуканими, французькими гастрономічними закусками до кожного з них від шеф кухаря Famille «Très Français».
Дегустацію ігристих вин проведе професійний сомельє, бренд-менеджер компанії Fozzy HoReCa expert Денис Теличко.
- Коли: 19 квітня о 19:00.
- Де: Костьольна вулиця, 3.
- Вартість події складає 1500грн
- Квитки за посиланням – https://tresfrancais.choiceqr.com/…/19.04-gastro-vinnu…
Для додаткової інформації телефонуйте (093) 1414914
До слова, цими вихідними на Бесарабці пройде фестиваль пива та стріт-фуду Underground Beer Fest 3.0.