Поїхали! Рух оновленими шляхопроводами на Богатирській відкрито (ФОТО)

15:28 06.10.2020

Мер Києва Віталій Кличко відкрив проїзд двома оновленими шляхопроводами – на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту і на перетині вулиці Богатирської та проспекту Степана Бандери.

Як повідомляє КМДА, на об’єктах здійснили бетонування нових конструкцій, облаштували сучасну гідроізоляцію. Влаштували кілька шарів асфальту, на який підрядник дає гарантію 5 років. А також встановили нову систему вуличного освітлення та нову огорожу.

Зазначу, що завдяки якісному ремонту і застосуванню сучасних технологій, термін експлуатації конструкцій шляхопроводів буде мінімум 35 років.  Нагадаю, що навесні цього року ми капітально оновили ще два шляхопроводи на вулиці Богатирській”, – зазначив Кличко.

Загалом, на цьому магістральному напрямку, крім цих шляхопроводів, вже відремонтували: частину проспекту Степана Бандери на ділянці від проспекту Оболонського до Північного мосту, шляхопровід на перетині проспекту Степана Бандери і проспекту Героїв Сталінграда, пішохідний міст на проспекті Степана Бандери.

Він також повідомив, що за останні роки в Києві капітально відремонтували 24 мости та шляхопроводи. На 31 об’єкті – зробили середній ремонт. Тобто, загалом оновили вже 55 мостів і шляхопроводів.

Нагадаємо, після завершення проектувальних робіт, уже найближчим часом, у столиці розпочнуть роботи з реконструкції моста Патона. Місто, нарешті, отримало для цього всі необхідні погодження від державних органів.

Останні новини