Жертва ДТП на Кільцевій не може рухатись. Її оперували двічі

15:35 17.11.2020

Жінка, яка постраждала в смертельному ДТП на Окружній у Києві, нині зовсім на може рухатись. Жінка перенесла другу операцію на правій руці. До цього її оперували у зв'язку з травмою тазу.

Відповідний коментар надала подруга постраждалої Анастасія, повідомляє “ТСН”.

Відзначимо, що мова йде про жінку, яка на тому відео була вдягнена у червоне пальто.

Зараз Юлю перевозять з обласної лікарні у київську лікарню №7 на Верховинній. Оскільки травматологію в обласній лікарній звільняють для інфікованих коронавірусом. Юля зовсім не може рухатися – таз після операції зафіксований спецапаратом, права рука прооперована і у гіпсі, друга – у бандажі – там перелом лівого плеча. Ще потрібне дообстеження, аби з’ясувати, чи не постраждали внутрішні органи”, – розповіла Анастасія.

Подруга зазначила, що допомагати Юлії особливо нема кому. Вона самотужки виховує двох дітей, а чоловік давно покинув сімейство. А ще жінка доглядає за 60-річною матір’ю, у якої цукровий діабет та ряд супутніх захворювань.

 

Нагадаємо, що 13 листопада на Кільцевій дорозі автомобіль служби таксі Uber, водій якого не впорався з керуванням, наїхав на зупинку громадського транспорту і збив трьох пішоходів, двоє з яких померли від отриманих травм. Момент автотрощі потрапив на відео.

Пізніше водія таксі за рішенням суду було відправлено до СІЗО на два місяці.

Читайте також: 600 ДТП за тиждень. Київ збавив темпи

 

 

Останні новини