Порошенко передав у Бориспільську лікарню кисневі концентратори

Автор: Марія Супрун
19:54 08.04.2021

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привіз кисневі концентратори у Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги на Київщині. Під час зустрічі з медпрацівниками він подякував їм за самовіддану боротьбу за здоров’я і життя людей.

Про це повідомляється на сайті “Європейської солідарності”.

Порошенко також зазначив, що для подолання пандемії потрібно негайно забезпечити Україну мільйонами доз вакцини. Наразі це може зробити лише влада – наголошує Порошенко.   

«Якби я міг купити вакцини, я би це зробив зараз. Ми звертаємось до всіх виробників вакцин для того, щоб постачання вакцин в Україну було прискорене. Але хочу наголосити, що рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я вакцини продаються тільки урядам держав», – говорить Порошенко.

Він також зауважив, що дискусії щодо необхідності вакцинування зайві.

«Вакцинуватися треба всім і негайно. А проблема в іншому – коли всі переконалися, що масова вакцинація єдина дасть колективний імунітет без великої кількості жертв – вакцинуватися немає чим….Ми вимагаємо від Уряду укласти нормальну, конкретну угоду і забезпечити постачання до червня-липня місяця 3-4 млн доз вакцини, що має бути прописано в контракті», – наголосив Порошенко.

Порошенко також закликав уряд дозволити закупівлю вакцин для органів місцевого самоврядування. 

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко презентував “антиковідний план”.

Останні новини