Пономарьов, Хома та Тополя ввечері співатимуть “Києве мій” та новий хіт про військових “Темна нічка”

Автор: Оксана Тупальська
12:20 20.04

На днях Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Тарас Тополя презентували кліп на нову пісню “Темна нічка” - музичний твір для військових та про військових. Його виконають ввечері у Палаці "Україна" на спільному концерті "Україна переможе" у супроводі Заслуженого академічного Ансамблю пісні й танцю ЗСУ.

У кліпі “Темна нічка” знялися артисти: Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Тарас Тополя – те саме тріо, що записали пісню. Але головні герої відео – наші захисники та захисниці!

Цікаві факти: 

  • Пісню Олександр Пономарьов написав під час чергової поїздки з благодійними концертами, просто в машині.
  • Зйомки кліпу тривали 2 дні і проходили у військових.
  • Коли вже зйомки відео були завершені і пролунали слова: “Стоп, знято!”  – рівно за хвилину прозвучала повітряна тривога.
  • Автор тексту та музики – Олександр Пономарьов.
  • Запис пісні відбувався на студії звукозапису “Зранку до ночі”.
  • Режисер кліпу Володимир Шурубура.

Протягом широкомасштабної війни Олександр створив чимало пісень, всі вони завжди мали на меті підбадьорити народ у такі важкі часи, оспівати відвагу і силу наших військових. Знаю, що Олександр Пономарьов разом з Михайлом Хомою зібрав сотні мільйонів гривень для ЗСУ, виконуючи ці пісні на благодійних концертах, – каже Тарас Тополя

На сцені легендарного палацу «Україна» ввечері 20 квітня прозвучать і улюблені хіти “Горить, палає техніка ворожа”,  “Києве мій”, “Чому”, “Я люблю тільки тебе”, “Ніколи нікому”, і довгоочікувана прем’єра. 

Раніше “ВК” розповідав, що під час концерту 20 квітня буде проводитись збір на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ.

А також, що Пономарьов та Хома постійно підтримують ЗСУ – виступають у військових частинах, у прифронтовій зоні. Артисти провели безліч благодійних концертів в Україні й за кордоном, завдяки яким вдалося зібрати понад 3 500 000 євро на дрони й автівки для ЗСУ. Нещодавно вони побили власний рекорд – за один аукціон під час концерту у Львові було зібрано понад 14 500 000 гривень.

Останні новини