Поліція закрила ресторан “Велюр” Тищенко, – Аваков

17:56 04.05.2020

Поліція Києва склала адміністративний протокол за порушення карантину та закрила ресторан "Велюр" нардепа фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка.

Про це сьогодні на засіданні уряду повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Ресторани в Києві: “Виноградний хутір”, “Моншер”, “Велюр”, “Фабіус”. Усі ці ресторани порушили, на наш погляд, вимоги карантину. Мають місце адміністративні протоколи, вважаю, що суди нас підтримають в цьому. Зараз всі ці заклади зачинені і виконують наші вимоги”, – сказав Аваков.

За словами Авакова, за останній час поліція склала 10 тисяч 303 протоколи про порушення карантинних норм. Провели перевірку 162 будівельних супермаркетів, в тому числі «Епіцентр» та «Нова лінія». Виписали 94 протоколи по супермаркетам, 29 мережі “Епіцентр”, 140 протоколів – мережам громадського харчування, в тому числі, ресторанам у місті Київ. 

У свою чергу, Микола Тищенко написав у своєму Instagram, що “Велюр”, як і всі заклади країни, готував страви виключно на доставку та самовивіз.

Читайте також: Ресторатори влаштували перформанс-протест під Офісом президента – що вимагали

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що не дивлячись на карантин ресторан “Велюр” у центрі столиці, який належить депутату від “Слуги народу” Миколі Тищенку, продовжує приймати VIP-гостей – народних депутатів, бізнесменів, “кварталовців” та екс-чиновників (ВІДЕО).

Сам Тищенко заявив, що ресторан – це своєрідний штаб, де проходять особисті зустрічі.

Пізніше, голова Радикальної партії Олег Ляшко за допомогою будівельних блоків і монтажної піни “замурував” вхід до ресторану “Велюр”.

Останні новини