Поліцейські, що згвалтували жінку в Кагарлику, показали обличчя за гратами (ФОТО)

09:53 26.05.2020

Обличчя двох поліцейських – оперуповноваженого та начальника одного з секторів Кагарлицького відділення поліції, які зґвалтували жінку, показали за ґратами.

Фото опублікував у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

На знімку – колишні співробітники поліції, обґрунтовано підозрювані в згвалтуванні, тортурах та побитті – 35-річний начальник кримінальної поліції Микола Кузів (зліва) та 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима – в слідчому ізоляторі.

Ось так буде з кожним, хто, одягнувши погони і отримавши владу, порушить Закон і вчинить злочин. Попереду їх чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін”, – зазначив він.

Геращенко також зазначив, що реакція поліції на повідомлення про насильство і тортури в Кагарлицькому відділенні поліції була блискавичною, та описав події:

  • 18:47 – повідомлення з лікарні про насильство і тортури щодо потерпілої надійшло в Обухівський відділ поліції.
  • 19:15 – правоохоронці встановили особи підозрюваних у злочині співробітників поліції.
  • 19:40 – вони були затримані і на місце злочину були викликані слідчі ДБР.
  • 8:00 – начальник Нацполіції Ігор Клименко підписав наказ про розформування Кагарлицького відділу поліції, відсторонення всього його керівництва і відсторонення начальника Обухівського районного відділу поліції.
  • 10:23 пресслужба поліції зробила заяву про факт насильства, тортури і про затримання підозрюваних.

Заступник міністра також додав, що крім негідників на фото, в поліції є десятки тисяч інших поліцейських, які вірно служать Україні, захищають Закон, розкривають злочини і охороняють спокій громадян, ризикуючи своїм життям і здоров’ям.

Нагадаємо, у Київській області затримали двох поліцейських за підозрою у зґвалтуванні та побитті жінки-свідка та застосуванні фізичної сили до чоловіка у райвідділку поліції.

Останні новини