Поблизу Центрального залізничного вокзалу на колію впала огорожа

13:23 27.09.2020

Біля станції Київ-Пасажирський на колію впала огорожа пішохідного мосту. Цього разу, на щастя, обійшлось без постраждалих.

Про це повідомляє Муніципальна варта Києва на своїй сторінці у Facebook

Кияни та гості столиці жаліються на стихійну торгівлю, яка процвітає даною локацією.

“Прямо поблизу центрального вокзалу столиці роками стоять барикади з мотлоху. Тут ви можете придбати все від контрабандних цигарок до ананасів. Мотлохом захаращено усе. Мотлохом обвішані і огорожі вокзалу. Сьогодні ці огорожі впали на колії”, – зазначається в повідомлені.

Згодом “Укрзалізниця” відновила пошкоджені перила на пішохідному мосту через головні колії станції Київ-Пасажирський. Наприкінці вересня залізничники проведуть його планову діагностику.

Як повідомили у компанії, саме постійний фізичний вплив під час стихійної торгівлі призвів до руйнації перильного огородження пішохідного мосту. Для попередження та недопущення стихійної торгівлі на мосту регіональна філія «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» неодноразово зверталася до Національної поліції України. Останнє звернення було 9 вересня 2020 року.

Стихійна торгівля вже не перший рік створює незручності киянам. Нагадаємо, що нещодавно на Дарниці стихійну торгівлю влаштували на “кістках” замордованих нацистами людей.

Останні новини