Інклюзивні туристичні маршрути та пільги учасникам АТО/ОСС: топ затверджених на Київраді цільових програм

Автор: Марія Супрун
14:33 07.10.2021

Перше на сьогодні пленарне засідання Київради, на якому затвердили кілька важливих цільових програм, завершилося.

Про результати засідання повідомив депутат Київради від фракції “ЄС” Володимир Прокопів.

“Разом із колегами затвердили декілька важливих міських цільових програм на найближчі роки”, – написав депутат.

Зокрема депутати підтримали такі програми:

  • «Турбота. Назустріч киянам» (2022-2024) — ці кошти підуть на соціальну підтримку киян, додаткові пільги учасникам АТО/ООС, людям із інвалідністю та іншим пільговим категоріям. Загальний обсяг — 11 345,4 млн грн.
  • «Громадське здоров’я» (2022-2025) — програма передбачає комплекс заходів із вчасної діагностики, раннього виявлення та профілактики захворювань у киян. Загальний обсяг — 834,1 млн грн.
  • «Соціальне партнерство» (2022-2024) — гроші будуть задіяні для реалізації понад 400 соціальних проєктів, розроблених громадськими об’єднаннями. Загальний обсяг — 103 305,6 тис грн.
  • Програма розвитку туризму в Києві (2022-2024) — облаштування інклюзивних туристичних маршрутів, надання грантів для підтримки ініціатив у сфері туризму тощо. Загальний обсяг — 118,9 млн грн.

Нагадаємо, сьогодні депутати планують засідати двічі. Друге засідання розпочалося о 14:00, на ньому мають розглянути низку загальних питань, а також майнове питання у зв’язку з будівництвом офісного центру з концертним залом та центром хорового мистецтва на вулиці Студентській, 8, 10 у Шевченківському районі. Є у планах і питання містобудування та землекористування, а також про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою тощо.

Як повідомляв “ВК”, також сьогодні у Київраді чекають главу МОЗ Ляшка, мають розглянути рішення про відновлення системи ливнівок, прийняти унікальну програму раннього виявлення хвороб.

Останні новини