Перемовини з вбивцями-ґвалтівниками – це співучасть у їхніх кривавих злочинах – комбат ТрО Києва

Автор: Ольга Даниленко
17:46 05.04.2022

Вже не важливі політичні домовленості. Ніяких перемовин з російськими вбивцями-ґвалтівниками бути не повинно. Йде боротьба – або наш народ виживе й переможе, або ми потрапимо до “руського миру” й кожен на собі відчує, що таке Ірпінь, Буча, підвали, катівня, постріли в потилицю, знущання й ґвалтування.

Про це заявив комбат батальйону “Свобода” територіальної оборони Києва Петро Кузик.

На думку комбата, після злочинів російських військових на Київщині та того, що ми ще побачимо в окупованих РФ українських містах – перемовини можуть бути тільки заради тактичної переваги для військових. Будь-які інші перемовини з представниками РФ – це співучасть у їхніх злочинах.

Після їхніх злочинів… Вже не важливі політичні домовленості, переговори тощо. З ким вести перемовини? З нацистами, які вбивали твій народ? Про що ти будеш з ними домовлятися? Ми маємо справу з нелюдями, які стріляли й ґвалтували дітей. Те, що вони перемовляються зараз, я розраховую, що це виключно тактична передишка для нашої армії. Будь-який політик, який буде всерйоз вести перемовини з цими покидьками стане таким самим покидьком, як й вони. Не можна руку подавати Путіну, не можна руку подавати вбивці, ґвалтівнику, злочинцю. Та й будь-якому представнику нинішньї влади у Росії”, – наголосив комбат в трансляції забороненого телеканалу “Еспресо”.

Він зазначив, що для нього та багатьох військових перемога – це повне знищення російських окупантів, відновлення територіальної цілісності України та повне знищення режиму Путіна.

“Я спокійний щодо перемовин, це вже ні на що не впливає. Йде боротьба – або наш народ виживе й переможе, або ми потрапимо у сорок “руського миру” з їхнім сатанівським православ’ям й на собі у всій красі кожен відчує, що таке Ірпінь, Буча, підвали, катівня, постріли в потилицю, знущання й ґвалтування. Я зараз воюю, аби мої діти жили у вільній Україні”, – пояснив комбат.

Також Кузик додав, що у війні в Україні винні не тільки військові РФ та їх лідер Путін – винні всі громадяни РФ, які схвалюють війну на знищення українців.

“Більше того, для мене зараз весь російський народ – це співучасники цих злочинів. Вони вибрали цю владу, вони одобрюють цю війну, або тихо мовчать. Якби вони не віднікувалися зараз, вони винні, у них руки у крові українських людей, українських дітей”, – зазначив він.

Читайте також:   у Бучі орки з дитячого табору зробили справжній Освенцим (фото 18+). 

Нагадаємо, українські військові показили моторошне відео зі звільненого селища Бородянка в Київській області. Вулиці мальовничого населеного пункту зруйновані, спалені будинки та багато знищеної техніки окупантів РФ. На Київщині зафіксували 1200 воєнних злочинів військових РФ – масові вбивства, зґвалтування та катування мирних мешканців українських міст.

Як повідомляв “ВК”, через терористичні дії фашистських військ РФ в Україні загинули вже 165 дітей.

Останні новини