Париж виділив додаткові кошти на розбудову Києва

17:30 17.03.2023

Метрополія Великого Парижа виділила додаткові кошти на розбудову Києва.

Про це повідомила заступниця голови Київської міськради Марина Хонда під час візиту київської делегації у Париж, передає пресслужба КМДА.

«Під час візиту ми провели низку зустрічей із першими особами мерії Парижа та очільниками Метрополії Великого Парижа. Приємно констатувати, що Метрополія виділила додаткові кошти на розбудову Києва», — зазначила Марина Хонда.

Зокрема, Метрополія Великого Парижа продовжує підтримувати проєкт із будівництва пішохідного мосту з Оболонської набережної на острів Оболонський для розширення зони відпочинку та рекреації.

Заступниця голови КМДА додала, що потрібно ще багато розповісти парижанам про історичний спадок України та прагнення до свободи. З цією метою, попередньо, у травні у Парижі пройде фотовиставка «Київ — незламне серце Європи».

Крім того, під час зустрічей визначили кроки щодо співпраці Міжнародної асоціації мерів франкомовних міст (AIMF) із Києвом та Асоціацією міст України. Київ отримав рекомендації щодо успішного функціонування Метрополії, що є важливим для розбудови Київської Агломерації.

Також окреслили напрями, за якими столиця може співпрацювати, як під час війни, так і після перемоги.

Днями на Центральному залізничному вокзалі Львова представили фотовиставку «Київ — незламне серце Європи», яку підготував Департамент суспільних комунікацій КМДА. Світлини нагадують, як столиця та навколишні міста давали відсіч ворогу, обороняючи Київ.

Нагадаємо, на Центральному залізничному вокзалі міста Львів представили фотовиставку «Київ — незламне серце Європи», яку підготував Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Останні новини