“Парад” скінчився! З Хрещатика прибрали розбиту російську техніку (ВІДЕО)

Автор: Володимир Хлєбников
23:24 27.08.2022

З головної вулиці столиці, Хрещатика, прибирають розбиту військову техніку РФ. Своєрідний "парад" окупантів тривав кілька днів.

Відео “звільнення” Хрещатика оприлюднив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Як писав “ВК“, в центрі Києва на Хрещатику до Дня Незалежності України організували виставку знищеної російської техніки.

Минулого року ми крокували Хрещатиком на 30-ту річницю Незалежності. Гарні, вправні коробки різних підрозділів. Величних, гордих і справжніх воїнів. В цьому році ерефія планувала за три дні провести свій парад, але як і в усьому обіср*лись… Їхня розбита і розгромлена техніка таки виїхала на Хрещатик, але лише для того, щоб кожен українець міг побачити і сказати собі і всім іншим: «Ніколи»“, – прокоментував Білошицький.

На відео видно, що за тралами з технікою одразу прямують машини комунальників.

Аби навіть асфальтний пил не страждав від смороду кусків г*вна, що порозліталось від «другої армії світу», – додав з іронією Білошицький.

Раніше президент Володимир Зеленський, коментуючи виставку розбитої та спаленої техніки росіян в центрі Києва, зазначив, що “«парад» російської техніки в Україні може бути лише таким”.

Читайте також: Тепер їхній металобрухт тут: Резніков про виставку знищеної техніки РФ на Хрещатику

Останні новини