Палаючий міст, арешт Путіна та падіння імперії – фотозони на Хрещатику, що наближають перемогу

Автор: Оксана Тупальська
13:50 25.01

Кияни та гості столиці, які бажають мати пам’ятну світлину з центру Києва, яка нагадує про січень 2024 року, можуть сфотографуватися на Хрещатику біля палаючої імперії. Візуалізацію мрії розмістили поруч з КМДА. Місце розташування об’єкта нагадує і про інші важливі події, що наближають перемогу.

Впродовж минулого року кияни мали змогу сфотографуватися поруч з великою маркою, яка нагадувала про знищення Кримського мосту, яким, як відомо, здійснювалися ворожі поставки зброї, а ще – поруч з великою реалістичною картиною, де зображено особисте вручення ордеру на арешт Путіна від Міжнародного кримінального суду, розташованого в Гаазі. Була і бавовна над Кремлем.

Фотозони на Хрещатику не на жарт викликали лють у російських пропагандистів. Про марку «Бавовна на Кримському мосту», встановлена у серпні 2022 року, обурено писала путінська підхалимниця Скабєєва.

Росіяни навіть традиційно для них запустили фейк-маніпуляцію про марку з мостом під вікнами в Кличка.

Як відомо, пропагандисти відбирають найбільш вагомі події в Україні та складають про них власні брехливі казочки.

«Вони собі нафантазували, що “києвская власть” підготувалась і відзначала подію фотозоною у самому центрі Києва. Зазначимо, що ніякого стосунку до наших марок влада Києва не має”, — зазначала тоді лідерка громадської організації Віта Думанська. 

А це фотозона з великою маркою «Бавовна над Кремлем». Поруч з картиною сфотографувався Пол Массаро, старший політичний радник Гельсінської комісії США (Комісія безпеки та співпраці в Європі).

Нині марка-фотозона пророкує розвал імперії зла. Цьому допомагає «котик», що прибіг з південного фронту.

Оновлення фотозони виконує рух «Чесно».

«Створювати та встановлювати марки з низкою пророчих сюжетів для нас вже стало хорошою традицією. Протягом 2023 року кияни та гості столиці радо фотографувалися з нашими марками, а у російських пропагандистів знатно підгорало», – розповідають ініціатори акції.

Зазначають також, що скоро будуть вигадувати новий пророчий сюжет. Відтак, варто встигнути сфотографуватися з палаючою імперією.

Ввечері картина має ефект 3D.

Раніше “ВК” розповідав, що у парку Дніпровського району з’явилась фотозона, де любителі селфі можуть зробити світлини з ефектом польоту.

Останні новини