П’яний та не місцевий: “Мінувальника” мосту Патона вже затримали

13:01 01.11.2020

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який сьогодні повідомив про замінування мосту Патона. За скоєне правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Сьогодні вранці, як розповіли у столичній поліції, надійшло три повідомлення про замінування трьох різних об’єктів на території Печерського району, зокрема і мосту Патона.

За вказаними адресами виїжджали працівники профільних служб поліції Києва. У результаті перевірок вибухотехніки ніяких небезпечних предметів не знайшли.

А вже за годину оперативники встановили особу чоловіка, який надав неправдиву інформацію. Це – уродженець Чернігівщини, 1993 року народження. Поліцейські затримали його. Свій вчинок правопорушник пояснити не зміг, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиві повідомлення про загрозу небезпеці громадян) Кримінального кодексу. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні вранці міст Патона був повністю перекритий через повідомлення про замінування.

Як повідомлялося, раніше суд виніс вирок рецидивісту, що зірвав понад сотню судових засідань.

Останні новини