«Одна, хто подякувала президенту?» – Баюл видалила пост подяки Зеленському

15:05 26.01.2022

Перша олімпійська чемпіонка незалежної України Оксана Баюл видалила зі своєї сторінки у Instagram подяку Володимиру Зеленському за те, що той згадав її ім'я у переліку спортивних гордостей України.

Про це передає Сегодня.

Баюл прибрала зі своєї сторінки публікацію з подякою Зеленському та словами “Слава Україні!!!” , після того, як їй нагадали, що в інтерв’ю російським ЗМІ вона закликала Україну дружити з Росією. Також вона захоплювалась умінням Путіна домовлятися з Байденом.

При цьому перша олімпійська чемпіонка незалежної України Оксана Баюл зробила новий гнівний запис у себе в соцмережах.

“Нещодавно президент Володимир Зеленський вручив перші нагороди “Національна легенда України”. До 30-річчя Незалежності нашої країни, нагороди вручили семи українцям. Так, премію, церемонія нагородження якої відбулася в Маріїнському палаці, 22 серпня, отримала співачка Софія Ротару. Про це йдеться на сторінці Офісу президента… У мене виникає питання? Чому, якщо хтось виступає в Росії і отримує нагороди, це нормально, а якщо я спілкуюся з росіянами, то це – ні? І друге питання: я що, одна, хто подякувала президенту Зеленському за його роботу?” – написала цього разу Баюл.

На даний час гнівні записи олімпійська чемпіонка видалила.

Нагадаємо, влітку минулого року Баюл відмовилася від українського громадянства на користь американського після того, як її не запросили до Києва на святкування 30-річчя незалежності України.

Останні новини