“Новорічна шкереберть” – серіал, щоб подивитися в теплі зимові вечори: вмикайте вже зараз

Автор: Оксана Тупальська
16:31 14.01

Виробники сімейних серіалів створили 4 серійну комедію "Новорічна шкереберть". У ній, як і годиться в святковому кіно, добро перемагає зло, проте спочатку має статися стільки кепсько-апів, що не надивитися.

Герої серіалу – двоє симпатичних дівчат, які доповнюють одна одну. Перша характерна та без меж, друга – порядна та культурна волонтерка, що збирає гроші на дрони. Є в фільмі в красень-боєць ЗСУ – такий міцний та кремезний, якими є всі наші воїни, якщо навіть невеликі зростом, то такі ж міцні духом. Жителі столиці можуть впізнати в військовому тінь міського голови Віталія Кличка – бо коли заходить у двері не вміщається у лутку, що аж змушений пригинатися. 

Є у стрічці дружна українська родина, голову якої грає відомий та харизматичний Остап Ступка, справжнісінький депутат Петрович та добрі поліцейські – юні та щасливі. 

Події відбуваються на тлі засніженої природи, посеред зелені ялин, щоправда, не під Києвом, а ближче до західного кордону країни. Відсвяткувати Новий рік у гарній компанії – мрія кожного. Однак для наших героїв це справа не з простих…  

Дивіться першу серію за посиланням онлайн:

Мінісеріал “Новорічна шкереберть” (робоча назва “Санаторій “Незабудка”) став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який провело ДП “МПІУ” у 2023 році.

У ролях: Андрій Ісаєнко, Остап Ступка, Анастасія Цимбалару, Олена Олейнікова, Олександр Щукін, Альбіна Сотнікова, Сергій Івушкін, Олександра Польгуй, Орест Огородник, Христина Федорак, Михайло Дзюба. Також у фільмі знялися VERKA SERDUCHKA (Андрій Данилко), актриса Інна  Білокінь (мама), співачка Олена Романовська.

  • Виробництво: ТОВ “Полігон Фільм”, ТОВ “Рікі-Тікі-Таві”.
  • Продюсери: Оксана Іванюк, Мирон Латик
  • Режисер: Мирон Латик
  • Сценарій: Оксана Іванюк, Мирон Латик
  • Оператори-постановники: Антон Борисюк, В’ячеслав Раковський

Останні новини