Незламна кав’ярня на Печерську: люди приходять зі словами підтримки (відео)

Автор: Любава Лисичкіна
20:05 27.03

Вранці 25 березня окупанти вдарили по Києву двома балістичними ракетами. Уламки розтрощили один із навчальних закладів і пошкодили прилеглі будинки, серед яких була і маленька кав’ярня. Та незважаючи на численні руйнування, дівчина-бариста продовжує готувати каву у потрощеному вибухами кафе.

Марія Євстаф’єва стала відомою на всю країну завдяки своєму оптимізму.

Одразу після вибуху, ледь оговтавшись, вона почала знов варити каву всім, хто долучився до пошуково-рятувальної операції.

Марія говорить, що за два дні стільки слів підтримки  ніколи не бачила і не чула. Тож вийшла на роботу у власний вихідний.

Усе це через те, що на знак підтримки в заклад прийшло дуже багато клієнтів після атаки 25 березня.

Варто додати, що і сама бариста, і співвласниця закладу говорять про те, що не потребують грошей – кошти краще віддати тим, хто знаходиться у більш критичній ситуації. А от за підтримку, слова, усмішки, чергу за кавою – дякують. 

Як писав “ВК”, дівчина-бариста стала зіркою мереж, не зупиняючись готувати каву після “прильоту”.

Як відомо,  на Печерську зросла кількість постраждалих через ракетний удар росії.

Читайте  також:  Студенти і викладачі не встигли спуститись в укриття: внаслідок ворожої атаки поранена викладачка Академії Бойчука

Нагадаємо, третя за п’ять днів ракетна атака на столицю спричинила руйнування у кількох районах міста. Вибухи пролунали у столиці одразу з оголошенням повітряної тривоги. На Печерську зруйнована триповерхова будівля, є постраждалі. Сили ППО знищили 2 балістичні ракети по 4 тонни кожна, що летіли на Київ. Уламки 4-тонної ракети залишили величезну вирву у приватному секторі столиці та зруйнували частину будівлі Академії Бойчука. Через ворожу атаку на Печерську змінили маршрути два тролейбуси.

Останні новини