Невгамовна: кішка, яка тиждень жила в тунелі метро, знову втекла від волонтерів

Автор: Марія Супрун
11:09 24.09.2021

Історія про молоденьку кішку, яку в серпні тиждень шукали в тунелях столичної підземки, має продовження. Як виявилось, після вдалого порятунку її забрали до себе волонтери та шукали домівку, але вона від них знову втекла. 

Як розповіли волонтери “Сьогодні”, вони вже тиждень шукають її та намагаються зловити. До речі тваринку назвали Аріка-Тунелька.

Вона була на перетримці і раптово вискочила в відчинені двері. При цьому інші коти не втекли. Тепер ми не можемо її зловити. Вона втекла в підвал будинку. Приходить тільки забрати їжу, яку ми розкладаємо і знову тікає. Ми навіть принесли пастку, за допомогою якої Аріку-Тунельку вдалося зловити в метро. Але вона розумна і туди вже не заходить. Так триває вже тиждень“, – розповідає Лада Кирієнко.

Волонтер каже, що не втрачає надії зловити кішку і все-таки прилаштувати її в хороші руки.

Я намагалася знайти їй новий будинок, але до мене зверталися неадекватні люди. Її хотіли взяти то в село, то для лову мишей, або в якості подарунка доньці. Я відмовила. Такі варіанти мене не влаштовували, я хотіла знайти їй люблячу сім’ю. Хоча прекрасно розумію, що зараз міські притулки переповнені породистими котами, вибір для бажаючих великий. Але буду шукати для неї сім’ю, після того як зловлю“, – додала Лада.

Також дівчина додала, що кішка, як і раніше, боїться людей, вона може і вкусити людину, якщо вона їй не сподобається. Характер у неї непростий. Вона намагається бути ніжною, але не перестає бути дикою. Можливо, це результат стресу після життя в тунелях метро. А до цього ця кішка єдина вижила з усієї своєї родини, яку отруїли невідомі на Оболоні.

Нагадаємо, у серпні в тунелях метро кілька днів ловили кошеня, яке втекло від дівчини. Кішечка зникла в метро Києва 5 серпня – на станції “Контрактова площа” вискочила з переноски, коли її перевозили волонтери. А потрапила в котоловку аж 12 серпня

Останні новини