Не живи в совку: редизайн старих квартир у Києві виконує штучний інтелект

Автор: Оксана Тупальська
15:35 05.04.2023

Киянам, у яких досі не доходили руки до оновлення свого помешкання, розробники додатків для смартфонів запропонували проектне рішення - у кілька кліків можна побачити, як виглядатиме квартира, якщо в ній замінити на більш сучасні частину меблів та інакше задекорувати. Заміна навіть кількох застарілих деталей зробить дім стильним.

Безкоштовний редизайн запропонував додаток Bild. Там пропонують пофантазувати та оцінити вигляд квартир, що виставлені на продаж чи в оренду після оновлення. Однак привести до ладу хату ІТ-застосунок допоможе і тим, хто не планує орендувати чи здавати житло, а просто хоче чогось новенького вдома. 

Як можна побачити за результатами проекту, генеральний ремонт робити не обов’язково, якщо він був виконаний десятки років тому добротно – досить зі смаком підібрати меблі та декоративні деталі.

Варіанти фото отримала The Village Україна

Сучасність – це і про максимальну зручність для мешканців. В сучасній квартирі не заборонено пити каву в хаті, зручно закладати ноги та впиратися для комфорту. 

Варіанти фото отримала The Village Україна

Міняти улюблені кольори в інтер’єрі на більш сучасні – також не обов’язково. Бо таких не існує – все, що милує око, залишається актуальним. 

Варіанти фото отримала The Village Україна

Ну і популярний скандинавський стиль – меблі на ніжках дуже актуальні. Їх легко переносити та ставити корисним боком чи поруч під час візиту гостей. А завдяки прозорості форм інтер’єр виглядає більш просторим та легким. 

Варіанти фото отримала The Village Україна

Між іншим, якщо вам набридла стара шафа чи диван – нині легко можна їх освіжити, замовивши перетягування меблів з підбором тканин у більш корисному кольорі, а у столярських майстернях вам запропонують рішення, що дозволять замінити покриття дверцяток та полиць, а замість скла встановити непрозорі або декоровані деталі. Навіть якщо перешити кріплення та ручки, ваші меблі виглядатимуть більш привабливо. 

Варіанти фото отримала The Village Україна

Нагадаємо, «ВК» показував елітну квартиру-палаццо у Києві, яку продають за $1 мільйон.

Останні новини