Не викидайте картку Kyiv Smart Card, вона продовжуватиме працювати

23:45 15.01.2021

Транспортна картка Kyiv Smart City після переходу на додаток Київ Цифровий буде працювати і не потребуватиме заміни.

Картка для оплати проїзду Kyiv Smart Card, як інформує Вечірній Київ, із посиланням на ГІОЦ, буде працювати. Не дивлячись на  переход  на застосунок «Київ Цифровий».

У КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр” заявили, що новий застосунок з’явився внаслідок декількох причин. Зокрема, занадто складний вхід у Kyiv Smart City, технічні збої, що не давали забрати евакуйовану автівку та труднощі із придбанням QR-квитків підштовхнули нас до розробки нового застосунку.

Нагадаємо, що картка Kyiv Smart Card – це носій єдиного електронного квитка для оплати проїзду в громадському транспорті Києва. Раніше її можна було поповнювати через застосунок Kyiv Smart City. Проте, мобільний додаток Kyiv Smart City перестав працювати.  Відтак  E-квиток, послуги паркування і повернення автомобіля переїхали в новий мобільний застосунок Київ Цифровий, який розробили в комунальному підприємстві «Головний інформаційно-обчислювальний центр».

Нагадаємо, в грудні минулого року столичні школярі вдосконалили додаток Kyiv Smart Card, інтегрувавши Telegram-бот, який звітує перед користувачем про оплату проїзду за допомогою карти.

Останні новини