Не просто втомився. Винуватця руйнування шляхопроводу біля “Берестейської” встановили – результати обстеження

Автор: Галина Ворона
19:59 05.07.2021

Перші результати обстеження шляхопроводу біля ст. м. "Берестейська" показали, що сьогоднішнє пошкодження сталось через силовий удар від вантажівки.

Про це повідомляє “Київавтошляхміст”.

За попередніми результатами підприємства, обсипання захисного шару бетонну й перильного огородження сталось через надмірне навантаження під час удару 1 липня, коли у конструкції шляхопроводу врізалась вантажівка із газоблоками.

Силовий вплив викликав додаткові напруження та спричинив руйнування бетону в найбільш слабких (перенапружених) місцях споруди”, – говориться в повідомленні “Київавтошляхмосту”.

Як зазначається, цей шляхопровід побудований у 1960 році. За результати обстеження у 2020 році експлуатаційний стан споруди визнано як обмежено працездатний.

На підприємстві додали, до у 2020 році був розроблений проект протиаварійних заходів для забезпечення безпечної експлуатації конструкцій шляхопроводу, за планом роботи мають розпочатися найближчим часом.

Зауважимо, у КМДА після сьогоднішнього інциденту анонсували масштабну реконструкцію шляхопроводу на “Берестейській”.

Читайте також: У Києві триває ремонт 14 шляхопроводів – де і коли завершать (ФОТО) 

Нагадаємо, сьогодні  з шляхопроводу на Берестейській відвалився шмат і поцілив прямо у лобове скло автівки “ГАЗель”. Днями на цьому місці перекинулась фура з газоблоками (ФОТО).

Раніше хулігани кинули з Берестейського моста шматок бетону на автомобіль, поранивши пасажира.

Останні новини