Настя Каменських: чого українці обирають слухати російські пісні? Чого чарти збагачені російськими артистами? 

Автор: Ольга Даниленко
15:20 01.09.2022

Настя Каменських (NK) повернулася до Києва і каже, що співати російською мовою більше не буде та запитала українців, чого вони обирали й продовжують слухати російські пісні, а не українські. 

Про це співачка розповіла в інтерв’ю.

За її словами, українські артисти співали російською, адже українці обирали російський контент підтвердженням цього є чарти, де російські артисти посідали перші сходинки.

Чи буду я співати російською мовою? Ні. В мене єдине питання до глядачів. У нас у чартах, повністю на всіх платформах на перших місцях були російські артисти. Це дуже обурювало нас, як артистів. Чому у нас були у ТОПах у чартах тільки російські артисти? У мене багато в альбомах є українських пісень, але вони залишалися без уваги, тому що наші люди ось так слухали. І це питання до кого? До артистів, які робили контент чи до людей, що вони слухали й що вони обирали, пояснила співачка в передачі На часі”.   

Каменських додала, що навіть після повномасштабної військової агресії Росії проти України, у першій десятці українських чатів російські співаки.

Я вже не кажу про те, що навіть зараз у воєнний час ти відкриваєш і бачиш. Я не розумію, що робить російський артист у наших чартах. Я взагалі не розумію. Тому, коли на артистів, а ви робите те й те… А подумаймо про те, що слухає наш народ і чому ці чарти збагачені російськими артистами, – додала співачка.  

На благодійних концертах за кордоном NK зібрала 75 млн грн на потреби Збройних сил України.

Я взагалі себе не стримувала. Ґвалтують наших дівчат маленьких, дітей ґвалтують, ґвалтують дорослих людей. Вони грабують наші домівки, вбивають мирних людей. І все це я показувала і про все це я розповідала. Благодійні концерти – це супер допомога, але найважливіше, щоб ми не стали буденністю. Не забувайте про нас, – зазначила Каменських.  

Каменських зазначила, що повернулася до Києва з Іспанії у серпні й перш що зробила – поїхала до мами. Її чоловік та продюсер Потап поки залишився в Іспанії.  

“Він приїде скоро,додала Каменських.

Читайте також: Хливнюк на благодійному концерті у Празі розплакався, коли співав про Ірпінь і Бучу: українці розчулилися  

 Нагадаємо, після повернення, Каменських вже відвідала Ірпінь. Там вона поспілкувалася, підтримала та подякувала волонтерамДобробату”. Також тоді місто відвідали 18 представників Асоціації європейських міст “Eurocities”.   

Як повідомляв ВКнавколо Києва горять п’ять торфовищ – оновлена інформація від рятувальників. 

Останні новини