Наступним прем’єром стане Кубраков – нардеп

Автор: Ольга Даниленко
15:16 17.08.2022

Восени прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля в Офісі президента планують замінити на міністра інфраструктури Олександра Кубракова

Фото: kravchuk natasha NV

Про це розповів нардеп від “Голосу”, перший заступник голови парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк.

“Говорять, що змінять Шмигаля на Кубракова. Відверто говорячи чи це правда, чи ні – у нас Шмигаля міняють вже другий рік. Але так, можемо очікувати”, – розповів нардеп в ефірі “Радіо НВ”.

Железняк додав, що не має особливого значення хто стане наступним прем’єром в Україні, адже всі рішення приймаються на Банковій – в Офісі президента.  

“Тому, будуть зміни чергових помічників Єрмака (керівник Офісу президента, – ред.)”, – наголосив нардеп.

Читайте також: Від Байдена вимагають перевірити можливі зв’язки Єрмака з Росією

Нагадаємо, керівника Офісу президента Андрія Єрмака не було у Києві 12 днів з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

До відома: Що відомо про міністра інфраструктури Кубракова

Як повідомляв “ВК”, 14 серпня стало відомо, що Білорусь передала Росії 32 найманців приватної військової компанії “Вагнер”, які були затримані на території країни 29 липня. Це відбулося попри запити Офісу генпрокурора щодо передачі їх українській стороні. В СБУ категорично заперечили участь СБУ у спецоперації із затримання бойовиків “Вагнера” в Білорусі. 9 вересня суд зобов’язав СБУ відкрити кримінальне провадження проти голови Офісу Зеленського Андрія Єрмака щодо “злитої” операції з вагнерівцями.

Останні новини