Нардеп Тищенко оскандалився зі співом Гімну, його “Велюр” почав безкоштовно годувати киян

Автор: Любава Лисичкіна
12:46 02.04.2022

Микола Тищенко - практично чемпіон по дурницям, факапам та скандалам. Так, Тищенко на День Соборності викреслив усю східну частину України з вітання, а коли вітав з Різдвом, а вийшло з Великоднем.

У мережу потрапили світлини з останнього засідання Верховної Ради України, де народні депутати заспівали Державний Гімн.

Відзначився Микола Тищенко: бізнесмен та ресторатор під час виконання гімну поклав руку на праву сторону грудей, замість лівої, де знаходиться серце.

Тищенко постійно потрапляє у скандали: так,  на День Соборності нардеп викреслив усю східну частину України з привітання.  До того  Тищенко хотів привітати усіх з Різдвом, але трішечки переплутав потрібні слова – і вийшло привітання з Великоднем. Крім того, нещодавно Тищенко заявив, що вакцинувався “ковідом” від коронавірусу. А ще він купує гречку за 12 грн, а сало за 50 грн.

В цей же час стало відомо, що один з ресторанів  Тищенка, “Велюр”, який неодноразово потрапляв у скандали під час пандемії,   годує безкоштовні обіди для містян. Про це написала в соцмережі дружина нардепа від “Слуги народу” Миколи Тищенка Алла Барановська.

“Поки чоловіки боронять нашу незалежність, приймають важливі закони та стримують порядок у містах, наш дівчачий штаб робить усе можливе, аби бути надійним тилом!” – зауважила вона.

Барановська повідомила, що з 1 квітня  “Велюр”  запустив безкоштовні обіди для бабусь і дідусів. 

“Поки більшість команди на фронті, ми з дівчатами готуємо та чекаємо всіх людей похилого віку у ПН/СР/ПТ з 12:30 до 14:45 на смачний обід, чай і каву!” – додала дружина ресторатора-нардепа.

До слова, у столиці  «Чорноморка» годує літніх людей та всіх, у кого немає грошей на їжу. 

Останні новини